Beste Motor Telefoonhouder

Beste Motor Telefoonhouder

Hallo motorrijder!

Er zijn veel verschillende soorten telefoonhouders op de markt, maar als motorliefhebber begrijp je dat niet zomaar elke houder geschikt is voor avontuurlijke ritten. Of je nu een enthousiaste tourrijder bent of graag off-road gaat, een goede motortelefoonhouder is een must-have accessoire om jouw rit nog beter te maken. Maar wat maakt nu eigenlijk de beste motortelefoonhouder? Laten we eens duiken in de wereld van deze handige gadgets en ontdekken wat voor jou belangrijk is.

 

Stevigheid en stabiliteit

Als motorrijder weet je als geen ander dat de weg niet altijd gladjes verloopt. Hobbels, kuilen en scherpe bochten kunnen een flinke uitdaging zijn voor je telefoonhouder. Daarom is stevigheid een absolute prioriteit. De beste motortelefoonhouders zijn ontworpen met robuuste materialen en een stevige grip om ervoor te zorgen dat je smartphone zelfs bij ruige ritten veilig op zijn plek blijft. Er zijn drie telefoonhouders die in Europa het beste zijn beoordeeld op stevigheid, namelijk de:

  1. SP-Connect
  2. Quadlock
  3. RAM mount (X Claw)

Universeel of beschermhoes-gebonden?

De Quadlock en SP-connect zijn erg fijne telefoonhouders. Ze hebben echter één kenmerk gemeen wat sommige gebruikers als vervelend ervaren en dat is dat de telefoonhouder alleen kan worden gebruikt met een specifiek bijpassende telefoonhoes. Dit betekent dat elke keer wanneer je je telefoon upgrade, je ook de telefoonhoes moet mee upgraden! Tenzij, je gebruik maakt van de universele houder. Dit zijn losse strips voor zowel Quadlock en SP-Connect waarbij je de mogelijkheid hebt om elke telefoon geschikt te maken voor de telefoonhouder.

De RAM mount daarentegen is hierin het makkelijkst. De telefoonhouder is geschikt voor universeel gebruik dankzij het unieke "X-claw" ontwerp waarbij je telefoon vast wordt bevestigd met vier poten en een rubber elastiek.

Eenvoudige Installatie

Op een warme zomerdag heb je natuurlijk geen tijd te verliezen met ingewikkelde installatieprocessen. Ook hier zijn de Quadlock & SP-Connect onverslaanbaar! Met slechts twee inbussen kan het product al stevig worden bevestigd aan je stuur!

Waterdichtheid

En uiteraard zijn er veel vastberaden vier-seizoenenrijders in Nederland, wellicht ben jij daar één van! Zij weten als geen ander dat het weer op de motorfiets behoorlijk onvoorspelbaar zijn. Daarom is het van essentieel belang dat deze motorrijders een motortelefoonhouder kiezen die regenbestendig is. Klik hier om onze telefoonhouders te bekijken die bescherming bieden tegen neerslag.

Dus, wat zijn de beste telefoonhouders voor op de motor?

Nu je een inkijkje hebt gekregen in de wereld van motortelefoonhouders, is het duidelijk dat de keuze voor de juiste houder cruciaal is voor een zorgeloze en verbeterde rijervaring. Stevigheid en stabiliteit blijken de ruggengraat te zijn van een betrouwbare telefoonhouder, met de SP-Connect, Quadlock, en RAM mount (X Claw) als topfavorieten in Europa. Vergeet niet dat weersomstandigheden ook een rol spelen in jouw keuze. Als een gedreven vier-seizoenenrijder in Nederland, wil je een motortelefoonhouder die regenbestendig is. Kies verstandig en geniet van zorgeloze ritten, zelfs als het weer niet meewerkt.

Ik hoop dat je nu een duidelijker beeld hebt van welke optie het beste bij jou past.

Klik hier om ons volledig aanbod te bekijken

Rijd veilig en geniet van elke bocht!

Met vriendelijke groet,

Team motortelefoonhouder.nl

Terug naar blog