Waarom is een Anti-vibratie module belangrijk?

Waarom is een Anti-vibratie module belangrijk?

Hallo beste motorrijder!

Je zult vast bij tijdens je zoektocht naar de ideale telefoonhouder langs de "Anti Vibratiemodule" zijn gekomen. Waarschijnlijk vraag je je af: "Waarom zou ik dat nodig moeten hebben?" Terechte vraag! In dit blog leggen we je uit waarom een anti-vibratie module in veel gevallen ONMISBAAR is!

Beeldstabilisatie

Moderne smartphones zijn voorzien van een handige functie genaamd "beeldstabilisatie". Deze slimme feature zorgt ervoor dat je foto's en video's op een stabiele manier kunnen worden vastgelegd. Dankzij beeldstabilisatie worden trillingen en bewegingen verminderd, waardoor je voorkomt dat je camera wazige beelden opneemt. Kortom, het is een handige technologie die ervoor zorgt dat je haarscherpe en stabiele opnames kunt maken met je smartphone.

Trillingen van motoren

Helaas is deze functie in veel telefoons niet opgewassen tegen stevige trillingen van sommige motoren. Waardoor ze als het ware ´kapot trillen´ aan het stuur wanneer ze zijn bevestigd met een gewone telefoonhouder.

De anti vibratiemodule vangt deze schadelijke trillingen en schokken op en beschermt je beeldstabilisatie.

Kosten beeld stabilisator reparatie

De kosten voor het repareren van de beeldstabilisatie kan al gauw oplopen tot 150 euro! Daarom is het zeker niet onverstandig om een anti vibratiemodule te overwegen bij je aankoop van een Quadlock telefoonhouder of SP-Connect telefoonhouder.

Bij Motortelefoonhouder.nl bieden wij veel verschillende soorten topmerken van telefoonhouders met Anti-vibratiemodule. Zodat jij zonder zorgen gewoon je telefoon aan je stuur kunt koppelen tijdens een warme zomerrit! 

Klik hier om de Quadlock telefoonhouder inclusief anti-vibratiemodule te bekijken

Klik hier om de SP-Connect telefoonhouder inclusief anti-vibratiemodule te bekijken.

Kies ik voor Quad lock of voor SP-Connect?

Het blijft voor veel nieuwe motorrijders een lastig dilemma, beide telefoonhouders behoren tot de beste kwaliteit telefoonhouders op de huidige markt. Klik hier om ons uitgebreide blog te lezen waarin we jou helpen de keuze te maken tussen Quad lock en SP-connect.

 

Terug naar blog